14 oct 2008, 20:10

В реалността 

  Poesía » Filosófica
596 0 1
 

Пълзят по вените ни

думи, неизречени.

Наполовина живеещи,

зомбита, лъжливи, недоспали.

Критични останаха птиците,

които нямат допир

до черните дупки по улиците.

А реалистите спят

под завивка на нихилизъм...

© Натали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??