В сезона на грипа...
Тази любов, като грип е -
попремине и пак се завърне.
Не признава ваксина - току
в нов щам се превърне...
Като улична котка е,
научена да намира храна
пред дома ми...
Но отворя ли за нея душата си,
ще мярна само гърба ù...
01.11.2012 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados