В сезоните
Краят на Септември наближава,
влязохме във ритъма на Есента,
всеки месец с Тайни ни Дарява -
много Истини, Надежди, Синева.
С Лекота отронват се Листата,
през чувства и истории с мечти,
танцуват с Вятъра и Суетата,
оформят хоризонти с красоти.
Дали е Пролет, Лято, Есен, Зима,
дори да дойде даже Нов сезон -
за Всекиго по нещичко ще има
и пак ще бъдем със Света в Резон.
Обливат с вяра, обич времената,
променят всяка мисъл и мечта,
изменят Всичко без остатък -
душите и съдбите в Кръговрат.
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados