30 nov 2009, 9:07

В шепа 

  Poesía » Otra
496 0 8

Душата ти се разпиля
като разбит кристал
и само който те обичаше,
събра от късчетата.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??