25 feb 2011, 12:12

В скута на Снежната кралица 

  Poesía » Otra
512 0 0

Снегът спаси душите от измръзване
Лъчите – зрението от изгубване
А вятърът кристален чак до пръсване
Прочисти дробовете от раздуване

Пред прага сме на Снежната кралица
Готови всеки миг да остареем
Пречистват мислите ни птиците
Които пазят нейните предверия

Последно може би потръпване
Последна обич преди утре
Ненужни са ни ръкавиците
Ръцете си ще стоплим в скута ù

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??