В спектакли романтични на душата
ти винаги си главна героиня.
Прекрасна и пренежна и префина
явяваш се сияйно с изненада.
Ти винаги си главна героиня
в театъра на моите мечти
и чувствено таланта ти блести,
с чаровност на омайваща княгиня.
В театъра на моите мечти
вълшебница си ти на любовта.
Призванието ти е добротата,
която е богатство за света.
Вълшебница си ти на любовта
в спектакли романтични на душата.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados