В стария град
В любимия, стария град
небето е същото синьо.
В любимия, стария град
реката говори ми мило.
И ето я пак есента,
със багри целува земята.
И ето я пак есента,
докосвам с ръце красотата.
Всред чудния жълт листопад
притихва във мене сърцето.
Всред чудния жълт литопад
живее във мене детето.
В любимия, стария град
аз чакам тук стъпките твои.
В любимия, стария град
пак всички мечти ще са мои.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados