7 oct 2008, 22:16

В светлина 

  Poesía
532 0 0

Когато светлината докосне в нас дните

и пътят ни стане по-лек,

когато искрят звездите в очите

и в мислите радостта ни е път.

Когато забързан усетиш развоя,

почувстваш дъга,

небосводът открил своя поглед

и струи към теб обичта...

Когато в очите ти всичко е истина,

когато към теб не посяга лъжа,

когато открит под дъжда ти е изгрева,

когато се ражда бяла луна.

© Ирена Велинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??