Минута в минута те чувствам,
във всяка секунда от деня,
в часовете на нощта, един по един
в очите на слънцето и луната.
Победена от любовта. Спечелила
живота. Вдъхновена да обичам.
Предадена в ръцете на обичане
като никое друго. Открила душата.
А сърцето ми изпълнено и безкрайно
във твоето вдишва и издишва.
Докато постепенно, поглед в поглед
ме приспиваш и събуждаш в тишината.
© Надежда Боянова Todos los derechos reservados