28 nov 2006, 13:46

В ТАКАВА НОЩ... 

  Poesía
1319 0 22
                  В такава нощ...


Разлей се в устните ми като старо вино
и нека жадно те отпивам... до замая...
Разумност в тая нощ е непростима!
Забравям себе си, дори и утре да се кая!

Изгарям ли за теб?! Сред пламъци се кръстя,
че дяволски ръце по мене ще рисуват...
И с въглени посипан да е после пътят -
нозете ми от огъня горящ не се страхуват!

Пожар в очите ми - до лудост ме изгаря...
Любовен стих съм аз - изричай ме!
Небето думите ми шепотно повтаря -
"В такава нощ... завинаги обичай ме!"


27.11.2006г.

© Гергана Шутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??