Сребърна нощ -
по оголените клони
пухкави къдели зимата преде,
вятърът,
в преспите приседнал,
слуша как снежинките шептят мечти.
В камината
пламъкът снага протяга,
сенки по стените се извиват
и с мрака
в безмълвие флиртуват.
А аз чувам музика
в тишината на очите ти.
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados
пълзят по петолиние-пъртина...
Лениви звуци-мъркане на коте
и пукане на съчки във камината.
Така уютно ми стана.Благодаря ти.