Щом в черквата вляза,
свеждам смирено глава -
за щастие и здраве се моля
на всички хора по света.
Вярвам във светците.
затуй се моля от сърце:
не искам щастие и здраве да купувам,
а искам БОГ да ми даде!
Нямам грях в душата,
чиста ми е съвестта,
затуй свещички паля
с надежда за добро!
© Анка Александрова Todos los derechos reservados