Ако във мен се отразява
безкраят на една вселена,
ако сърцето ми в едно пулсира
с хармонията на Всемира,
ако във мен горят като на клада
и раят, но и пламъкът на ада,
а знам пътеките на любовта
през моята душа минават...
Тогава, къде изгубила съм ключа?
И мъчейки се да го зърна
опитвам се да се завърна.
© Татяна Борисова Todos los derechos reservados