Завистта е малката сестра на подлостта,
омразата е тяхна братовчедка,
гневът е син на яростта,
а гордостта любимата за тях съседка.
Живеят си охолно сред народа
и богатеят от човешка простотия,
завръзват ни душите със окови
и с нас си правят вакханалия.
Обгрижваме ги ний със лошотия
и черпим ги със вреден егоизъм
живуркаме си във духовна немотия
и пет пари не даваме за морализъм.
© Неземна Todos los derechos reservados