4 jul 2015, 11:35

Вали любов 

  Poesía » Otra
659 0 1

Вали, любов вали,

а в мен е тихо,

нечий глас нежно ми шепти,

с любовен дъжд всичко е покрито.

 

Мечти, несбъднати мечти,

но в мене пак любовен дъжд вали,

а в твоите замислени очи 

виждам как напират две сълзи.

 

Шепти, не спира да шепти

нечий глас в тишината,

вали, влюбено вали,

но  с тебе пак потънахме в самотата.

 

Прости, завинаги прости,

че обикнах ти така душата,

обичам те, обичай ме и ти,

и ще пребъде любовта ни,

обгърната от Светлината!!

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??