Във скръбното лице се крият
стонове сподавена тъга.
Тъжните очи прикриват
болка от вековна самота.
Убежище във красотата,
скрило радостта и любовта.
Приютило тихо самотата,
дълбоко в своята душа.
Безсилие във тялото студено
и умореност в крехкото сърце.
И чувствам се като вампир..
Вампир във образ на дете...
© Стефка Крушарова Todos los derechos reservados