4 ago 2009, 11:36

Ван Гог 

  Poesía » Otra
648 0 3

  Ван Гог

 

Чудесен ли е слънчогледовият изгрев?

Ван Гог... приживе скъса струните със света,

чаша абсент изпи,

остави ни в наследство

лудостта,

в култ след него възнесена,

ураган, недостижим

за модерните таланти -

душата му се мятала,

сякаш внезапен дъжд излял своята стихия.

В платното си заветно,

като че ли предсказал

загадка във вилнеещ хаос.

© ДИМА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??