Не съм орисан с участа да съдя
и да раздавам наказания, присъди,
макар да виждам как потомците на Юда
безчинстват, мародерстват диви, луди.
Единствено показвам им лицата
чрез стихове, или бездарна проза
и питам вас - Къде е в тях душата?
Без отговор... да чакам на въпроса...
06.02.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados