1.Уж се смята сам за умен,
но дали е тъй разумен
щом в дома си лесно чупи,
което няма как да купи?
Кой е той?
2. Най-полезно е да хруска
детето сутрин топлата...
3. Щом си мръсен, не прави като маймун,
а бързо се измии ти със...
4. По-красива е от китка
детската...
5. Из стаята хвърчи,
дразни и бръмчи,
хапе яко, като звяр
миниатюрният...
07.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados