Ваза с цветя
Къде отиде? А тя, Любовта,
се стаила в една ваза с цветя.
В стаята стана студно.
Сърцето се сви, затуптя смутено.
Тишината анализира вместо мен.
Убеди ме,че ключа вече е сменен.
Студът ми отвори друга врата.
Беше топло и имаше ваза с цветя.
© Карина Кралева Todos los derechos reservados