24 oct 2009, 20:55

Вчера, днес и утре 

  Poesía » Civil
770 0 1

Вчера, днес и утре
ще да ме прощава
миналото мое, тъй честито,
загдето някой с хули го кръщава

и аз с носа си в кюпа се навирам.

 

Какво остава му тогава,
освен да чака калната обществена присъда?
Готов да го удари всеки е с тояга
и свито в ъгъла ще плаче,
че не иска никой да го защитава.

© Паулина Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??