Вчера взех, че купих къща
на мойта, глупавата тъща.
Тя да вземе да я продаде
на едно мъничко дете.
То пък дало я на брат си,
който, да не плаща такси,
я продал на свой съсед,
добър човек, но без късмет.
Проиграл я на рулетка,
уж за да не трупа сметка.
Мутра къщата получил,
ала той на ден не случил.
Завещал я на своя дядо,
до чието силно рамо
вечер аз до късно пия,
а пък сутрин пода мия.
Дядката решил, че заслужавам,
щом към дъното тъй бързо падам,
къща да ми подари,
къщата на тъща ми.
© Или Дадарова Todos los derechos reservados