1 feb 2011, 15:42

Вдъхновение 

  Poesía » De amor
1203 0 19

Вдъхновено от "Самота или..." charodeika (Неделина Стоева)

 

 

Не знаех, че те има... и сега

стоиш пред мен – изящна  лира.

Орфей се прероди в една мечта

и музика с очи от теб извира...

 

Ще сляза и при Хадес за любов...

Бъди за мен онази Евридика!

Животът е прекрасен благослов,

щом устните копнеят ненасита.

 

С усмивката на истинска жена...

събуждай в мен зрънцата незабрава -

ще стана дъжд над твоята земя,

родена,  влюбен кълн да прелъстява.

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??