... Вече Е ...
Фениксът след огъня се ражда...
И бяхме...
Остри думи...
И липси...
И неразбиране...
И Его-игри...
И вини...
И мълчания...
Но...
Такова бе...
Пораснахме от грешките...
Сега сме хем мъдри, хем малки...
Без маски...
А онова, истинкото, ни държи свързани...
Въпреки всичкото...
Не го наричай с име..
Усеща се...
То просто Е...
Безбуквена нишка...
Вътре в нас...
Погледнеш ли...
Мърмореща съм и разпиляна, а понякога - добра и разбираща, и крехка, но Аз съм...
Ти си винаги другаде, свободолюбив, до болка откровен и себе си...
И частички бездумие сме...
Усмихвам се...
Да пълним шепи с моменти...
Да ги пускаме, да дойдат следващите...
Ще оставим всички врати отворени...
Да минават свободно ветровете...
И ще бъде каквото Е...
Без време...
Без място...
От минус до плюс безкрайност...
Вече Е...
© Лили Лили Todos los derechos reservados