27 jul 2022, 7:11

Вече размислих 

  Poesía » De amor
360 0 0

Сърцето ми замръзва от погледа ти,

радваш ме с усмивката си,

но защо не ме прости,

приказки и красоти –

това можеше да бъдеш само ти,

погледът ми – замислен,

и ето вече размислям.

Заминавай в дълбочината,

край на мечтата! 

© С Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??