7 ene 2010, 14:08

Вече съм голям 

  Poesía » Para niños
3534 0 17

 

 

Вече съм голям
колкото елхата.
Всичко, всичко ям,
в "яслата" с децата.
Пъзели редя
кубчета нареждам,
къщички строя
книжките преглеждам.
Вече съм голям
много съм послушен,
 стихчетата знам -
мама, тате слушам.


 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??