Вечер е и теб те няма,
оставяш сърцето ми
като отворена жива рана.
Ти си там, а аз съм тук
с някой друг,
но не и с теб.
Обичаш ли ме? Аз не знам!
Отново загледа в телевизора,
празнината не може да си отиде.
© Ива Гачкова Todos los derechos reservados