Събличам кожата си уморено -
закачалката ще я поеме хищно.
Денят преваля - вън е свечерено,
нощта разтваря пазвите си пищни.
Ежедневната борба за себедоказване
е преустановена - до следващото утро.
Сизифовският труд май е самонаказване,
което води единствено към Голгота.
© Плами Todos los derechos reservados
Чудесно изречена истина!
Благодаря!