Тя е твърда
в очите хорски
и в неговите дори.
С волева маска през деня,
а вечерта -
захвърлила в ъгъла
делнична броня,
непознала твърдата,
нежна,
даряваща сигурност
мъжка прегръдка,
остава ранима
и безкрайно
сама.
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados