Щом любовта е вече отлетяла
и дните пълни са с тъга,
ръка за сбогом нека да протегнем
и за всички грешки нека си простим.
Няма смисъл нощем чувства да подклаждаме,
когато пламъкът го няма вече.
Знай, претоплена вечеря за никому
тя не е сладка!
© Кати Атанасова Todos los derechos reservados
но...
има филм, български, с подобно заглавие
само че става дума за обяд
пък и тоя ... лаф се ползва често
в смисъл
най- готиното в стихото ти е банално
в смисъл... ?