Вечеря за двама
текст за песен
"Ето стоя на вратата и хлопам,
ака чуе някой гласа Ми и отвори вратата,
ще вляза при него и ще вечерям с него
и той с Мене."(Откровение 4:20)
Вечеря за двама,
усещам как нежно е тук.
Донасяш промяна,
не искам аз никой друг.
Само с Теб да съм,
да пия отново
от Твоя Дух.
Завинаги влюбен съм аз.
Вечеря за двама.
Пулсират сърцата
и сливат се двете в едно.
Блестят пак лицата,
изпълва ме Дъх на живот.
Гледам в Твойте очи
и щастие блика -
Обичам те.
Завинаги влюбен съм аз.
Вечеря за двама.
© Явор Костов Todos los derechos reservados