и какво става
кутията се отваря
и вътре
плоска пица
с две маслинки
слюнка
пръсти
мокра е кутията
настръхнал кеф
потича
по брадата наслаждение
от вкусна
и питателна вечеря
за двама
угощение
© Пепър Формаджи Todos los derechos reservados