И мене смъртта не може да вземе,
и няма да изстине във вените кръвта,
у мене сила нечовешка дреме -
аз съм се родила на дъното на пропастта.
И в гроба сърцето пак ще тупти,
и очите ще търсят небе,
защото душата ми веч ще гори,
душа - безсмъртно дете.
© Мария Панкова Todos los derechos reservados