Мислех, че всичко ще е вечно.
Любовта завинаги ще бъде с нас.
Това оказа се грешно.
Той тръгна си преди малко повече от час...
Този час сякаш бе безкраен...
... изпълнен с болка... тъжен час...
Неутешимо в кухнята плачех,
в душата ми се промъкваше страх...
Как без теб ще живея?
Нима смисъл ще има моят живот?
Нима ще има за какво да живея,
когато тебе те няма, любов?!
© Сладурркатта Todos los derechos reservados