Вечна любов Застинала съм с трепет край скалите -
сред пясъка, морето и вълните,
под Слънцето, Луната и звездите -
с безкрайната любов и със мечтите.
Как искам аз да литна над вълните
и нежно да докосна с длан звездите.
А после да се гмурна в дълбините
и в теб, море, да зърна красотите...
Замина ли от теб - дъхът ми бавно тлее,
а върна ли се - въздухът със тебе пее.
Каква магия в теб, море, се крие
- та пулсът ми със твоя само бие?
© Пепа Райчева Todos los derechos reservados