29 oct 2010, 21:37

Вечната битка 

  Poesía » Otra
603 0 0

 

           

 

 

 

 

 

От мрака се надига злото

и ни сграбчва за гърлата.

От сияйните лъчи на светлината

долитат изчадия небесни

и ни повличат къмто небосклона.

Настава Ад и Рай!

В нас се борят Доброто и Злото!

Горят огньове, писъци раздират небесата,

от пъкъла горят слънца.

Месата тресат се в агония ужасна.

Очите светят като синева.

Две летящи изчадия се борят -

две душú в едно.

Преплитат се, огъват се, изгарят

и отново се прераждат.

И нова битка възражда се със тях.

Небесно сияние и адски огньове.

Началото и Краят

във нас се вселяват.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??