24 jun 2009, 15:44

Вечната обич 

  Poesía » De amor
750 0 2

          Вечната обич

 

С младежка лудост разпусни

косата ми и закачливо прошепвай

примамливо огнени слова.

Други пространства от любов

да изградим и слабостта си земна

за цял живот  кръвта ни да гори,

да проблясва в Разпятие и през сълзи!

Заключи ме в силните си ръце,

да раздвижим тишината на нощта

силуетите ни да се оглеждат

с горди осанки от Месечината огряни,

прелъстени от белия Ангел на страстта,

в сърцето белязани  от Дявола,

да се намерим и във Вечността!

 

© ДИМА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??