Ти пак се връщаш. Пепелище.
Да търсиш в' въглени искра,
но огънят си е отишъл,
погълнала го е страстта.
Навярно слушал си да казват:
Където е горяло, ще гори.
Ала желязото е вече хладно,
стоманата се закали.
И още казват: Не е късно.
Но само докато боли!
© любимка Todos los derechos reservados