Все зарад туй комикс-кадруване
бате Бойко си пати, опира пешкира.
Ерзац-министри, нищо неструващи,
държавни чиновници - все невинно-виновни,
все си подбира.
И още кой ли не, кой?
То не бе Анна-Мария,
то не бе Калинка Илиева.
После свири ... отбой.
... И след поредните хайти
България се виком провикна:
бате Бойко, сполай ти! -
велик факир-кадровик си.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados