Наистина съм откачил,
но в това е моят стил -
Щом видение получа
вече химикала мъча
и изливат се във серии
пуйетичните истерии...
Писане не става с труд!
Тука требе да си луд -
Зле ли ти е диагнозата
твои са пуйезията и прозъта!...
Само 'апчета недей да взимаш,
че така от Музата сам бегаш.
И не слушай санитаро к'во пелтечи,
секи лек на вдъхновението пречи!...
Следваш ли съветите ми прости,
имаш ли в главата своя гости,
то тогава, знай, ще си честит,
всеки стих ще е тутален хит,
сека прозъ ша е уникат,
но тайната е чалнат да си, брат!...
02.03.2019.
Георги Каменов
От поредицата ми стихоподобни "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :0))
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
😋