Ето - наближава Великден,
Исус възкръсна и се възнесе.
Нека всеки е весел и засмен,
ще дойде празникът чудесен.
Нека се разсее всеки мрак,
Бог няма да ни изостави,
от небето дано дойде знак,
че ще сме живи и здрави!
Нека нацията наша устоява,
Исус греха ни едва понесе,
но победи злото със слава,
затуй в черквата пейте песен!
© Георги Todos los derechos reservados