14 abr 2012, 18:55

Великденско фелацио 

  Poesía » Erótica
1126 0 0

Докато "златното сечение" рисуваш с език,

разпятието златно, провиснало от врата ти,

докосва яйцата, събрали в себе си вселенската мъдрост.

На кой бог се кланяш, дяволско творение?

На УМ или на УР - различни божества на Светлината?

В ириса на примижалите очи

съзирам я, разложена до спектър.

Езичнице, не можеш ме подкупи

с мъниста разноцветни

от едно измамно удоволствие!

© Богдан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??