Тихи морски вълни -
пелена във краката ми,
а морето шепти
и целува ръката ми.
Пак ме мами на сън
да препускам в безкрая.
Светлосиният блян
от душата омаян.
А денят ме венча
със мечтата политнала,
с една морска вълна
във краката притихнала.
© Слава Костадинова Todos los derechos reservados