Очите ми спуснàха
клепачите - пердета.
Обаче изпуснàха
безумната вендета.
Светът се престроява
със новите костюми.
По старому скроява
и новите золуми.
И колко са заклани,
и колко са убити?
Душата ми е в рани
от хората избити.
Това ли е мирът ни
на земната планета?
И питам аз: ще спрат ли
световните кланета?
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
означава нещо хубаво,величаво...А тука става дума за страшно- да, за
безумно и т.н.Редактирам го веднага!