Сляп съм, сляп си оставам,
но пред очите ми стоиш
и не те забравям.
Аз винаги казвам, че
не те познавам
и така отново и отново
си оставам.
Снимката у дома на стената
закачена стои,
чувствам сякаш
близо до мен си ти,
и вярвам в това, може би.
В тъмна стая стоях и постоянно
за тебе мислех.
Наранен, че от твоя
трън съм убоден.
© Марио палатов Todos los derechos reservados