„ Със твойта секретарка вчера
се срещнах. Страшно притеснена
изглежда... Цялата трепери
от нерви... Също като мене
и тя... Виновен е за всичко
съседът ни...” – разгорещено
говори на мъжа си Кичка.
„ Така ли? Странно, според мене
не се познават!” – промърмори
мъжът ù. „ Да, не се познават!
Кой за познанство ти говори?” –
отвърна тя. „ Ми аз тогава
не те разбирам?” „ С него аз
познавам се, но друга тема
това е...” – Кичка с нервен глас
отвърна. „ Цялата система
май стана ясна! А поне ми
кажи къде я срещна вчера?”
„ За венерически проблеми
и двете бяхме в диспансера!”
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados
"ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ - реагираш и ти слагат окови."
Просто се присетих. Нямаше как да не го спомена.
Като отливане от чаша е...