Весела Коледа, приятели мили,
нека снегът да ви носи щастливи
мигове, радост и здраве, късмети,
животът ви да е пълен с мигове леки!
Да се обичате и да сте щастливи,
мигове на радост за вас да са все мили!
Да се усмихвате, да се раздавате
на нуждаещите се – вие да давате.
Да кътате чувства в ръцете си топли,
да тупти вашето сърце в чувства страхотни.
Бъдете здрави, щастливи... щастливи,
бъдете и мили... Още по-мили!
Раздавайте радост, радост бъдете -
в своят си свят вие царете бъдете!
© Ана Ненчена Todos los derechos reservados
Щастлива Нова година!