Дечица веселушки Cadi спря пред нас...
Разходка ще получим всички от сърце...
с него ще преминем през всички градове!
През есен и през зима, големи студoве...
Cadi ще ни вози, вози без да спре...
И ето вече всичко подрежда се за нас,
даже и Lil Jon ще пее също с нас...
* Caddy - (Cadillac Escalade)
© Нина Todos los derechos reservados