Духай, ветре,
и коса повей,
и усмивка мила
нека да изгрей...
Понеси и дъх
на нежност,
ухае, ех, ухае
и кокичи аромат..
Духай, погали ни нежно,
и синчеца слънчев разлюлей,
пролет чакана, омайна,
пак при нас довей...
© Елена Калчева Todos los derechos reservados
Слънчево ми стана, Елена.
Благодаря и поздравления.