Блондинката от вицовете се ядоса,
омръзна и да буди само смях
и тръгна гола, но с достойнство русокосо,
а аз пък за късмет... я спрях...
И любопитството ми... утрои размер...
(Такова чак да съм имал... не помня...)
Полафих с нея... и от лаф на лаф, авер,
незнайно как... оказахме се в мойта спалня...
Успокойх я там, но не помогна от веднъж,
но колко пъти... няма да се хваля...
А тя се върна в вицовете и по'фалила ме к'ъф съм мъж,
но това, уви, не е на станалото края...
И Баба Яга като нея се ядоса,
напусна вицовете и при мен се озова -
Братлета, чисто гола е, но не е русокоса
и иска... абе сака да я "утеша"...
А пък по нея са една сюрия
от героите на вицовете ни пиянски...
О, не, о, не, спасете ме от тия,
че ми намигна и един... с фамилия Балкански...
10.07.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados